Студенти ННІМВ взяли участь в освітній програмі з європейських та міжнародних студій

подорож

З 23 по 31 березня 2024 року делегація студентів Навчально-наукового Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка (ННІМВ) взяла участь у міжнародній освітній програмі з європейських та міжнародних студій, організованої французькою НУО «Україна в Європі». Головними цілями цієї навчальної подорожі було ознайомлення з роботою європейського парламенту у Брюсселі та міжнародного суду ООН у Гаазі. 

подорож

У неділю 24 березня студенти ННІМВ відвідали у Берліні музей майбутнього Futurium, де мали змогу ознайомитися з цікавими експозиціями, присвяченим новим технологіям у різних сферах розвитку людства.

25 та 26 березня українські студенти  мали змістовну культурну програму в Амстердамі та Антверпені.

подорож

27 березня 2024 року студенти ННІМВ провели насичений день у столиці Європейського Союзу – Брюсселі  з відвідуванням Європейського парламенту  (ЄП), де вони прослухали лекцію про повноваження ЄП та законодавчу процедуру ухвалення рішень в Євросоюзі і  потім відвідали залу засідань ЄП.

ЄП

28 березня 2024 року українські студенти здійснили освітній візит до Центру відвідувань Палацу миру Міжнародного суду ООН, де подивилися фільм і ознайомилися з експозицією, присвяченій роботі цієї поважної судової інституції.

подорож

Зрештою в передостанній день подорожі 29 березня 2024 року делегація ННІМВ відвідала найстаріше місто Нідерландів – місто Дордрехт.

По завершенню освітньої програми учасники отримали відповідні сертифікати. 

подорож

Ви можете ознайомитися з літніми освітніми програмами НУО «Україна в Європі» за цими посиланнями : 

Міжнародна освітня програма з парламентаризму та спадщини Австро-Угорської імперії

Освітня програма з європейських студій, практики перекладу та парламентаризму відвідування бундестагу в Берліні, Європейського Парламенту у Брюсселі, історичних локацій і парламенту Великої Британії

подорож