Центр банкрутства Бізнес-школи Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка

Центр банкрутства

ЦЕНТР БАНКРУТСТВА

Бізнес-школи Інституту міжнародних відносин КНУ ім. Т. Шевченка

починає свою діяльність

ЦЕНТР БАНКРУТСТВА є спільним проєктом Бізнес-школи Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Громадської організації “Український інститут банкрутства”. 

ЦЕНТР БАНКРУТСТВА – це експертний осередок, освітній майданчик та дискусійна платформа.

Свою діяльність ЦЕНТР БАНКРУТСТВА буде здійснювати шляхом організації публічних заходів (круглих столів, відкритих лекцій, вебінарів, тренінгів, практичних семінарів) та проведення досліджень у цій сфері права, включаючи і підготовку експертиз та правових висновків. До роботи Центру будуть залучатись вітчизняні науковці, освітяни, судді, міжнародні експерти та іноземні фахівці.

Діяльність ЦЕНТРУ БАНКРУТСТВА спрямована на широку аудиторію – науковців та викладачів права і економіки, суддів та державних службовців, арбітражних керуючих та адвокатів і практикуючих юристів, студентів та усіх, хто цікавиться ефективними юридичними процедурами вирішення проблем заборгованості.

Керівник Центру: Олександр Бірюков (тел.: +38(050)295-01-41; viber /telegram); 

Координатор: Вікторія Хоменко (тел.: +38(066)444-11-51; viber /telegram).

Електронна пошта: bankruptcy.center.kyiv@gmail.com (Bankruptcy Center at the Institute of International Relations, Kyiv).

ЦЕНТР БАНКРУТСТВА розпочинає свою роботу з проведення відкритої лекції, метою якої є представлення банкрутства як цілісної системи правових норм та юридичних процедур, що складає ефективний правовий механізм вирішення проблем заборгованості будь-якої особи. За змістом ця лекція є вступом до банкрутства з аналізом правових відносин та усіх складових елементів законодавства. Далі окремі елементи системи будуть запропоновані для обговорення на круглих столах, вебінарах та тренінгах. 

Лектором є Олександр Бірюков – відомий в Україні і світі учений, освітянин, міжнародний експерт з 27-річним досвідом викладання, проведення досліджень і участі в розробці законопроєктів та міжнародних інструментів.

На відкритій лекції буде представлено цю сферу права і законодавства, а саме: природу правових відносин, мету і завдання законодавства, складові системи з її підсистемами та окремими елементами законодавства, специфіку процедурних правил та наслідки застосування процедур банкрутства до окремих категорій осіб. Цей матеріал буде представлений разом з оглядом української моделі банкрутства. Важливою особливістю цього заходу є ознайомлення слухачів з банкрутством через призму міжнародних стандартів та найкращої світової практики і з урахуванням сучасних тенденцій розвитку цієї сфери законодавства у світі.

Ця і подальші лекції розраховані на тих, хто викладає, вивчає чи практикує банкрутство, передусім на арбітражних керуючих, адвокатів та практикуючих юристів. Лекція зацікавить представників бізнесу – власників та керівників компаній і підприємців. Корисним участь у заході буде для суддів та державних службовців, які щоденно мають приймати рішення у конкретних ситуаціях і бажано з урахуванням положень міжнародних документів. Запрошуємо студентів – юристів та економістів, а також усіх, хто бажає дізнатись більше про ефективні процедури розв’язання проблем критичної заборгованості.

Слухачам буде видано сертифікат.

Організаційний внесок складає 600 грн (рання реєстрація – 400 грн), для студентів 150 грн (рання реєстрація 100 грн). Рання реєстрація триває до 15 березня 2024 року (включно).

Участь студентів КНУ та військових є безкоштовною.

Реквізити для оплати лекції:

АТ КБ "ПРИВАТБАНК", 

ЄДРПОУ 14360570 

ВІДДІЛННЯ "ЧЕТВЕРТЕ СТОЛИЧНЕ №53"

Отримувач: ТОВ "Українська школа міжнародного інноваційного підприємництва, права і комунікацій"

ЄДРПОУ 40143130 

Рахунок: UA513052990000026004020123740

Призначення платежу: «Організаційний збір (Прізвище

Просимо охочих зареєструватись (кількість місць обмежена).

Реєстраційна форма доступна за посиланням.