Всеукраїнська науково-практична конференція «Економічна стійкість країн у світовому господарстві»

Конференція

25 квітня 2024 року в стінах Навчально-наукового інституту міжнародних відносин відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Економічна стійкість країн у світовому господарстві» приурочена до 50-річчя кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин.

Колектив кафедри

В ході конференції були висвітлені наукові досягнення кафедри, набутий досвід та досягнення в розвитку навчальної програми. Директор інституту В.В. Копійка виступив із вітальним словом та відзначив колектив кафедри за вагомий внесок у розвиток спеціальності «Міжнародні економічні відносини». 

Нагородження

Завідувач кафедри О.І. Шнирков розглянув фактори стійкості кафедри, проф. Резнікова Н.В. присвятила свій виступ диференціації освітніх та освітньо-наукових програм кафедри, проф. Філіпенко А.С. окреслив досвід науково-дослідної діяльності кафедри, проф. Русак Д.М. розглянув науковий досвід студентства кафедри, проф. Чугаєв О.А. розкрив питання міжнародної кооперації кафедри, а доц. Шворак Л.О. окреслила стан залучення цифрових технологій та новітніх навчальних методик у навчальний процес. 

Нагородження

До участі в конференції також долучились представники братніх кафедр (кафедри міжнародного бізнесу та кафедри міжнародних фінансів) та видатні представники перших випусків спеціальності «Міжнародні економічні відносини».

Пишаємось бути частиною економічної спільноти українських науковців та мати змогу інвестувати в майбутнє у межах нашої кафедри. Зичимо всім студентам, аспірантам та науково-педагогічному колективу кафедри реалізації свого творчого та наукового потенціалу під мирним небом вільної та незалежної України.