Виставка «Тихий фестиваль відповідальності»

Виставка

Мандрівна виставка ілюстрації «Тихий фестиваль відповідальності» у стінах Навчально-наукового інституту міжнародних відносин КНУ ім. Тараса Шевченка.

Тихий фестиваль відповідальності започаткований Фондом родини Богдана Гаврилишина 19 жовтня 2023, коли Україна втретє відзначала День відповідальності людини. 

Виставка складається з ілюстрацій, створених митцями «Pictoric». Це творче зображення 15 пунктів Декларації відповідальності людини всесвітньо відомого економіста, візіонера, співзасновника Всесвітнього економічного форуму в Давосі Богдана Гаврилишина.

виставка

У вівторок, 16 квітня, ми відкрили виставку цікавою дискусією про те, хто відповідальний за гарантії стабільності та безпеки у світі майбутнього.

спікери

Спікерами стали голова Фонду родини Богдана Гаврилишина Маріанна Єлейко, професор кафедри порівняльного і європейського права ННІМВ Шпакович Ольга Миколаївна та доцент кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики ННІМВ Капітоненко Микола Геннадійович.

спікери

А керівниця програм Фонду Анастасія Шимчук подарувала студентам книги Богдана Гаврилишина «Залишаюсь українцем» за найцікавіші відповіді на питання.

Переможці

Виставку можна переглянути до 30 квітня в холі ННІМВ. Приходьте та діліться враженнями в соцмережах! 

Щиро дякуємо Раді студентів ННІМВ, Освітньому департаменту та Фемклубу за допомогу в організації!

учасники

Фото: Колотій Олександра, 2МП