Доцент Василь Намонюк завершив участь у проекті Horizon 2020

Проєкт

Завідувач кафедри міжнародних фінансів Навчально-наукового інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, доцент Василь Намонюк завершив свою участь у міжнародному проекті TIPPING+ у межах програми Європейського Союзу Horizon 2020

Протягом періоду з серпня 2022 по квітень 2023 року Василь Намонюк, як експерт Інституту структурних досліджень (Польща), в рамках проекту зосередив свою роботу на дослідженні економічних ефектів та розробці сценаріїв декарбонізації української економіки. 

Логічним завершенням проекту стала публікація колективної монографії "Positive Tipping Points Towards Sustainability" у видавництві Springer. Василь Намонюк є одним із авторів розділу в цій книзі, яка вже доступна в електронному форматі на платформі SpringerLink, а незабаром буде доступна і в друкованому вигляді.

Участь наших викладачів у престижних міжнародних проектах, таких як TIPPING+, підвищує авторитет кафедри міжнародних фінансів та Навчально-наукового інституту міжнародних відносин на світовій науковій арені та сприяє інтеграції української науки в глобальний дослідницький простір.

Посилання на проект TIPPING+ 

Посилання на електронну версію книги