Конференція ReNew & ReBuild

Конференція

Конференція ReNew & ReBuild відбулася 17 квітня 2024 року в Києві, Навчально-науковому інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка. Її головна мета - об'єднати всі сторони, що беруть участь у відновленні пошкоджених і зруйнованих будинків, земель і майна цивільного населення (HLP), а також громадської інфраструктури, необхідної для їх обслуговування. 

Конференція

Після конференції буде представлено оновлену інформацію про найкращі практики HLP в рамках міжнародного правосуддя перехідного періоду та про те, як вони можуть бути застосовані в Україні. 

Конференція

Цей захід запропонувала нові ідеї та підходи до фінансування відновлення, а також обговорить конкретні механізми сталого, інклюзивного та прозорого відновлення України. Для того, щоб узгодити потреби українського громадянського суспільства з управлінням та розподілом цього фінансування, вона зібрала українських та інших міжнародних учасників, які представляють уряди, громадянське суспільство, міста, благодійні організації та приватний сектор. Вони розглянуть та обговорять міжнародні правові прецеденти та зусилля західних урядів щодо надання фінансування у формі допомоги.

Запис конференції можна переглянути за посиланням:

 

The Peace Coalition:

Website

Twitter (X): @4peaceco 

LinkedIn  

Facebook