Круглий стіл "Особливості візуального спостереження як методу дослідження"

круглий стіл

27.04.2024 з 13:00 до 21:00 заплановано проведення круглого столу "Особливості візуального спостереження як методу дослідження".

Місце проведення заходу: Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів, вул. Академіка Кримського, 27.

Організатори:
1) кафедра міжнародних медіакомунікацій та комунікативних технологій Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (зав. кафедрою доктор політичних наук, професор Даниленко С.І.);
2) кафедра соціології та політичних наук Факультету міжнародних відносин Національного авіаційного університету (зав. кафедрою доктор соціологічних наук, професор Хомерікі О.А.).

Модератор: доктор соціологічних наук, професор Романенко Ю.В., кафедра міжнародних медіакомунікацій та комунікативних технологій Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

До участі в заході запрошуються професорсько-викладацький склад, студенти, аспіранти, докторанти, всі, хто цікавиться актуальними проблемами візуальної аналітики та соціології візуальних символів, соціології ідентичностей, соціології міжнародних відносин, соціології релігії та девіантології. 

Кожен, хто бажає взяти участь у заході, має надати заявку за поданою нижче формою і надіслати її на електронну пошту romanenko.jura@gmail.com або в Телеграм за наведеними нижче телефонними номерами координаторів. 

Для надання довідкової інформації прохання звертатися до координаторів заходу:

+380972215255 Романенко Юрій Вікторович
+380679559090 Святненко Іван Олександрович

Форма заявки

  • Прізвище, ім’я та по батькові
  • Посада та організація
  • Тема передбачуваного виступу (за наявності)
  • E-mail
  • Номер мобільного телефону