Лекція Лойшина А.А. від Міністерства закордонних справ України

мзс

Лекція запрошенного спікера від Міністерства закордонних справ України ЛОЙШИНА Анатолія Анатолійовича від 8.03.2024 р. у ННІМВ для здобувачів вищої освіти 1 року навчання освітньої програми "Міжнародний бізнес (з обов'язковим вивченням двох іноземних мов)" була захопливою та поглибленою. Спікер розкрив складні аспекти міжнародних відносин та дипломатії у контексті сьогодення для України, а також особливу увагу приділив сучасним глобальним викликам та загрозам. 

Запрошений спікер Лойшин А.А. ілюстрував свої думки прикладами з власного досвіду, що робило викладений матеріал більш доступним та захоплюючим до прослуховування. Аналіз конфліктів та способів їх вирішення був досконалим. 

Особливо варто звернути увагу на епізод, коли спікер використовуючи статистичні дані, розповів про перспективи російсько-Української війни, та взагалі, про подальший розвиток нашої держави. Завершальна частина лекції заохочувала молодь  до активної участі у дипломатичній діяльності. Зустріч була надзвичайно пізнавальною та захоплюючою, залишивши багато думок для подальших роздумів кожному слухачеві.