Початок набору українських студентів на англомовну програму «Міжнародний бізнес, комерція та фінанси»

набір

Шановні абітурієнти!

Чи прагнете ви здобути ґрунтовні знання та практичні навички з міжнародного бізнесу та фінансів, вивчаючи їх англійською мовою? Чи мрієте побудувати кар'єру в міжнародній компанії та спеціалізуватися на стратегічних питаннях міжнародної комерційної та фінансової діяльності? Тоді бакалаврська програма «Міжнародний бізнес, комерція та фінанси» - ідеальний вибір для вас!

Ми раді повідомити про початок набору українських студентів на англомовну програму «Міжнародний бізнес, комерція та фінанси», Започаткована в 2019 році, програма вже випустила два потоки іноземних студентів і продовжує набирати популярність серед молоді, яка прагне здобути освіту міжнародного рівня. 

Бакалаврська програма з міжнародного бізнесу, комерції та фінансів пропонує:

  • Міжнародний фокус: поєднання курсів з міжнародного бізнесу з курсами з економіки, статистики, бізнес-праву та фінансів.

  • Міжнародні перспективи: викладачі та студенти з різних країн світу.

  • Командні проекти: сприяють міжкультурному навчанню.

  • Можливості стажувань: у компаніях та в межах програм обмінну в одному з наших партнерських університетів за кордоном.

  • Поради щодо навчання та кар’єри.

Програма використовує інтерактивні методи навчання: бізнес та рольові ігри, симуляційні ігри, кейс-стаді, презентації, круглі столи, тестові тренінги тощо, які дозволяють студентам розвивати практичні навички та компетенції у прийнятті управлінських рішень у міжнародному бізнесі.

Використайте свій шанс стати частиною цієї унікальної програми та отримати конкурентоспроможну освіту міжнародного рівня. Прийом заяв розпочинається 1 липня.

Детальну інформацію про навчальну програму, вимоги до вступу та процес подання заяв можна знайти на офіційному веб-сайті. Для додаткових запитань звертайтесь за телефоном приймальної комісії (044) 481-45-96, +380509225321 (Viber, Telegram).