Премія Київського міського голови за особливі досягнення в розбудові столиці

Премія Київського міського голови

Студенти КНУТШ, серед яких і студентка нашого Інституту Дарина Вареник, отримали премію Київського міського голови Віталія Кличка за особливі досягнення в розбудові столиці України!

Щиро вітаємо:

  • Дарину Вареник, студентку 3 курсу ННІМВ, екс-заступницю Голови Ради студентів ННІМВ та представницю Української студентської ліги – премія в номінації «Внесок у розвиток молодіжного руху»

  • Едуарда Кузьменка, студента 2 курсу ОР «Магістр» Історичного факультету, голову Спортивного департаменту СПУ – премія в номінації «Внесок у розвиток молодіжного руху»

    Дарина Вареник та Едуард Кузьменко

Мер Києва Віталій Кличко: «Відзначення вас сьогодні нагородою свідчить про визнання вашої успішної роботи задля розвитку української столиці. Місто продовжить підтримувати молодіжний рух, талановитих та активних молодих людей. Бо саме ви – майбутнє нашої держави! І саме вам будувати успішну й сильну Україну. Також дякую нашим молодим волонтерам за активну діяльність, за допомогу нашим захисникам! Я бажаю вам сил, успіху, впевненості в собі і всім нам – якнайскорішої Перемоги!»

Дякуємо вам за популяризацію КНУТШ та діяльності студентського самоврядування! Так тримати!