Візит Людмили Шворак до College of Europe in Natolin у межах програми Erasmus+

Шворак Людмила

Доцент кафедри світового господарства і міжнародних економічних відносин Людмила ШВОРАК з 15 по 19 квітня 2024 р. відвідала College of Europe in Natolin (Варшава, Польща) в межах програми Erasmus+ (Teaching and Training).

В цей період вона провела лекції та консультації з тематики "Digital Performance and Digital Competitiveness of the EU Countries", відвідала ряд лекцій викладачів College of Europe, зокрема з курсів "EU Security in an Economic Context" (prof. Alan Riley), "EU Competition Policy" (prof. Ioannis Lianos) та "EU Structural and Investment Policies" (prof. Grzegorz Gorzelak).

Лекція

Крім цього к.е.н., доцент Людмила ШВОРАК мала можливість зустрітись з представниками та студентством College of Europe in Natolin, що дало можливість детально ознайомитись із механізмами освітнього процесу в цьому навчальному закладі.

Коледж Європи є незалежним закладом післядипломної освіти з європеїстики, який має два кампуси: в Брюгге (Бельгія) та, починаючи з 1992, в Натоліні (Польща). Кампус в Натоліні спеціалізується в поглибленому вивченні європейської інтеграції країн-сусідів ЄС.

Коледж