Їхній мужності – народна слава

Нагородження

Співробітники нашого інституту серед ініціаторів громадського проєкту. Нещодавно у стінах замку м. Збараж відбулася церемонія вручення нагород відзнаки «Народний Герой України», якими були удостоєні військовослужбовці та військові медики.

Викладачі

Серед ініціаторів проєкту та організаторів урочистостей є і Ганна Хлистун, асистент кафедри міжнародних медіакомунікацій та комунікативних технологій. Вона активно допомагає в організації таких церемоній з 2017 року і на цей раз не залишилася осторонь. 

Захід відбувся за участі Героя України, Народної артистки України Ади Роговцевої, української акторки та режисерки Катерини Степанкової, громадського діяча та політика, ексміністра культури України, українського актора, народного артиста України («Голосу Майдану») Євгена Нищука.

Відзнаки

Церемонія нагородження орденом "Народний Герой України" ознаменувалася ще однією знаковою подією. Саме під час заходу відбулася презентація другої книги "НАРОДНІ ГЕРОЇ УКРАЇНИ. Історії справжніх." 

До слова, перша книга про Народних Героїв вийшла друком ще в 2021 році. Тоді, 23 серпня, презентація книги відбулась в стінах нашого Університету. Збірка містить три розділи та 45 історій про 45 людей — військових, волонтерів, медиків, журналістів та громадських діячів, які стали на захист України. Історії та свідчення цих видатних людей, що розміщені в цій книзі, з часом доповнять новітню історію нашої країни та не дозволять її перекручувати, бо записані з перших вуст.