Збірник наукових праць «Міжнародно-правові наслідки збройної агресії рф проти України»

Збірник

Нещодавно вийшов збірник наукових праць «Міжнародно-правові наслідки збройної агресії рф проти України» з нагоди 80-річчя Навчально-наукового інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

Збірник містить наукові статті, подані на конкурс, який був проведений спільно Навчально-науковим інститутом міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка та Благодійною організацією «Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна». У збірник також увійшли статті членів конкурсної комісії. Видання буде розіслано в органи державної влади, заклади вищої освіти України, дипломатичні та консульські установи. 

A book on a table

Description automatically generated

«Переконаний, що наукові праці студентів стануть вагомим внеском у майбутньому щодо притягнення до відповідальності рф як держави і конкретних осіб, які вчинили злочини та правопорушення», — стверджує Валерій Володимирович Копійка, директор ННІМВ, у вступному слові до збірника. 

«Конкурс надав можливість познайомитися з чудовими роботами наших юних колег. Ці дослідження були проведені на різні теми, але всіх їх об’єднує розуміння великого потенціалу міжнародного права та глибока віра в його можливості, віра в людський розум, у перемогу свободи та справедливості», — зауважує Михайло Всеволодович Буроменський, д.ю.н., професор ННІМВ, голова конкурсної комісії.

Щиро дякуємо Благодійній організації «Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна», усім учасникам конкурсу та членам конкурсної комісії!