25-річчя кафедри міжнародних фінансів ННІМВ

кафедра

Цьогоріч кафедра міжнародних фінансів відзначає ювілей – 25 років від дня свого заснування. Завдяки самовідданій праці та високому професіоналізму викладачів і співробітників кафедри, вона здобула заслужене визнання. Викладачі кафедри проходять довгострові стажуваня в університетах США, ФРН, Данії, Португалії та Гонконгу, а випускники працюють на відповідальних посадах у міжнародних компаніях та фінансових установах Канади, Великобританії, Німеччини та інших країн, а також займають високі державні посади в Україні. 

Зважаючи на виклики, які постали перед Україною в цей непростий час, колектив кафедри вирішив відзначити річницю в особливий спосіб – провести благодійний збір коштів для підтримки тих, хто зараз захищає нашу свободу та незалежність. Завдяки зібраним коштам вдалося придбати безпілотний літальний апарат Mavic 3Т, потужний генератор та необхідне мережеве обладнання для підтримки Батальйону спеціального призначення "Донбас" 18 Слов'янської бригади Національної гвардії України, в лавах якого служить наш колега Ілля Гавриленко з кафедри міжнародних організацій та дипломатичної служби.

фото

Кафедра щиро вдячна усім, хто долучився до благодійної акції, присвяченої 25-й річниці нашої кафедри. Особлива подяка викладачам та аспірантам кафедри міжнародних фінансів, Всеукраїнській асоціації економістів-міжнародників та кафедрі міжнародних організацій та дипломатичної служби за найбільші внески.

подяка

Важливою подією святкування ювілею стала масштабна міжнародна науково-практична конференція «Фінансові аспекти розвитку глобальної економіки: виклики та перспективи», що об'єднала понад 150 учасників з 7 зарубіжних та 30 українських університетів. Ми вдячні всім співорганізаторам та учасникам за підтримку та внесок у успіх заходу.

конференція

Фінальним акордом ювілею став спільний груповий знімок колективу кафедри 2024 року - мить, яка увічнила єдність, досвід та енергію. Фотографії символізують нашу готовність до нових досягнень.