Лекція Пахіля Володимира на тему «Інтеграційні процеси в Азійсько-тихоокеанському регіоні. АСЕАН: перспективи для України»

лекція

15 квітня 2024 року в Навчально-науковому інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася лекція радника відділу Південної Азії Четвертого територіального департаменту МЗС України, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Індонезія (2012-2020 рр.), Представника України при АСЕАН (2013-2020 рр.), кандидата політичних наук Пахіля Володимира Олександровича на тему «Інтеграційні процеси в Азійсько-тихоокеанському регіоні. АСЕАН: перспективи для України». 

лекція

У лекції були окреслені сучасні тенденції розвитку інтеграційних процесів в Азійсько-тихоокеанському регіоні, зосереджено увагу на особливостях  функціонування та діяльності АСЕАН, її ролі в цьому регіоні. Особлива увага була приділена висвітленню проблем та перспектив розвитку відносин з країнами Південно-Східної Азії. Лекція В.О.Пахіля викликала значний  інтерес у студентів.