Майстер-клас від Директорки департаменту публічної дипломатії та комунікацій МЗС України

Зустріч

9 квітня 2024 р. у межах співробітництва Навчально-наукового інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка і Міністерства закордонних справ України, за підтримки кафедри міжнародних організацій та дипломатичної служби, а також кафедри міжнародної інформації, відбулась зустріч Вікторії ЛЯЛІНА-БОЙКО, в.о. Директорки департаменту публічної дипломатії та комунікацій МЗС України, з магістрами 1 року навчання освітньої програми «Міжнародні комунікації» (дисципліна «Європейські комунікації», викладач – Наталія ПІПЧЕНКО, професор кафедри міжнародної інформації).

Майстер-клас був насичений корисним і цікавим матеріалом щодо трансформації публічної дипломатії України в умовах воєнного стану. Спікерка поділилась успішним досвідом МЗС України в організації та реалізації комунікативних кампаній #UkraineStreet, #StandWithUkraine, #BoycottRussianSport, #RussianLaunguageDay inKahovka, #PatriotsSaveLives та інших, спрямованих на захист і підтримку національних інтересів України під час повномасштабної російської агресії.

Під час сесії «Питання і відповіді» учасники обговорили особливості використання інструментів штучного інтелекту для підтримки інформаційно-комунікативної діяльності Департаменту, можливості розширення взаємодії з локальною аудиторією важливих держав-партнерів України, а також унікальний досвід МЗС України щодо оновлення та використання інструментів публічної дипломатії в умовах воєнного часу.

Кафедра міжнародної інформації висловлює подяку кафедрі міжнародних організацій та дипломатичної служби у підтримці організації заходу.

Дякуємо за співпрацю та очікуємо на наступні корисні зустрічі!