Майстер-клас від кафедри міжнародних фінансів

Зустріч із Анастасією логік

У межах студентоцентричної концепції навчання, яка є одним із ключових стовпів навчального процесу, кафедра міжнародних фінансів організувала та провела майстер-клас «Фінансування стартапів на ринках, що розвиваються: сучасні тенденції, кейси та етичні міркування».

Запрошеним спікером виступила Анастасія Лозік – випускниця магістерської програми «Міжнародні фінанси та інвестиції» та партнер по роботі з клієнтами у Hitech iSolutions Inc., Нью-Йорк, де Анастасія керує бізнес-підрозділом Східного узбережжя в Північній та Південній Америці.

Під час майстер-класу студенти, переважно представники магістратури «Міжнародні фінанси та інвестиції» та програми бакалаврату «Міжнародний бізнес, комерція та фінанси», а також студенти інших спеціальностей, аспіранти та викладачі були залучені до обговорення широкого практичного досвіду спікера у сфері стимулювання зростання доходів, розвитку стосунків із існуючими клієнтами та налагодження нових зв’язків, нагляду та реалізації маркетингових і фінансових кампаній, бізнес- та фінансового прогнозування, консультування щодо оптимізації операційної ефективності.

Зустріч

Спікер поділилася численними кейсами та історіями успіху з реального життя, обговорила цікаві приклади фінансування стартапів на основі свого досвіду, зосередилася на останніх викликах і трендах фінансування стартапів на ринках, що розвиваються.

Кафедра міжнародних фінансів регулярно організовує спеціальні емпірично орієнтовані майстер-класи, тренінги та семінари для студентів. Їх проводять представники реального бізнесу у сфері фінансів та інвестування – часто випускники програми МФІ, які діляться своїм практичним досвідом у цій сфері, навчають студентів розвивати специфічні навички та експертизу, зосереджуються на актуальних проблемах та трендах у цих сферах.

Наступні події відбудуться незабаром!