Україно-грузинський телеміст «Стійкість і солідарність заради миру та безпеки»

Телеміст

Захід відбувся в Університеті Грузії (Тбілісі) та був підтриманий кафедрою міжнародних  медіа комунікацій і комунікативних технологій Навчально-наукового Інституту міжнародних відносин КНУ.

З грузинського боку учасників привітала Маріам Герсамія, професор Тбіліського державного університету, засновниця громадської організації «MediaVoice», та Івонна Гоголл, менеджерка з міжнародної допомоги і співробітництва Генерального директорату з питань сусідства та переговорів про розширення (DG NEAR) Європейської Комісії. Сандро Мегрелішвілі, стипендіат Східного партнерства, зробив презентацію на тему «Війна в Україні: на карту поставлено майбутнє демократії та свободи».

Телеміст

Від українських учасників Олена Шевченко розповіла про особливості регулювання українського медіа ринку під час війни, Олена Астаф’єва поділилась досвідом як херсонські науковці поєднують медіа і археологію для протидії російським історичним фейкам. До дискусії активно долучились студенти НН Інституту міжнародних відносин та Університету Грузії. 

телеміст