Ярмарок самоврядування в ННІМВ

Ярмарок самоврядування

14-15 вересня Рада студентів організувала традиційний захід, на який із нетерпінням чекали першокурсники та всі студенти ННІМВ — ярмарок самоврядування! Це та сама подія, під час якої можна познайомитися з усіма департаментами та клубами Ради студентів нашого інституту.

Ярмарок самоврядування

Усього при Раді студентів функціонує близько 20 департаментів і клубів: Business Центр ІМВ, Культурний департамент, Спортивний департамент, Політико-дипломатичний клуб “Ambassador”, FemClub IIR, International Department, IIR Mnemonic Club, IIR Speaking Club, Japanese Culture Club IIR, Екологічний департамент, Освітній департамент, Юридичний департамент, IIR Moot-Court Society, Центр карʼєри, Інформаційний департамент, Науковий департамент, Департамент партнерства та комунікацій, IIR Debate Club, Волонтерський департамент, Книжковий клуб, ІМВ ТБ.

Науковий департамент
Науковий департамент

Тому протягом двох днів хол нашого інституту сяяв різноманіттям можливостей від студентського самоврядування! Кожен департамент та клуб презентував себе за допомогою яскравих постерів, банерів та тематичних декорацій, що не могло не зачепити увагу цьогорічних активних першокурсників.

Юридичний департамент
Юридичний департамент

Окрім цього, ярмарок самоврядування мав і благодійну мету. Усі департаменти та клуби долучилися до збору від Волонтерського департаменту на міні-град на пікап для виконання бойових завдань військовим 228 ОБ 127 Обр ТрО на Луганському напрямку. Деякі організації РС також влаштували цікаві інтерактиви: розіграші, вікторини, передбачення — за донат на цей збір. Спільними зусиллями вдалося збірати 12 582 гривні!

Волонтерський департамент
Волонтерський департамент

Також 16 вересня відбулася онлайн-частина ярмарку самоврядуванні для студентів, що не мали змоги відвідати захід в інституті. Там усі департаменти та клуби представили себе за допомогою цікавих і яскравих презентацій і запросили глядачів приєднуватися до їхніх команд.

Ярмарок самоврядування — це можливість для будь-якого студента, особливо для першокурсників, знайти себе в чомусь новому або приєднатися до улюбленої справи. Рада студентів рада вітати кожного нового учасника в департаментах і клубах! Нехай ця робота приносить не лише додаткові бали в кінці семестру, а й цікавий досвід, нові знайомства та багато вражень!

Усі використані фотографії були зроблені студенткою 2 курсу ОП "Міжнародні відносини" Петровою Марією та студентом 2 курсу ОП "Міжнародні комунікації" Куліком Дмитром.