Зустріч із Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою

Дмитро Кулеба

4 вересня в стінах Навчально-наукового інституту міжнародних відносин відбулася зустріч із Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.

Міністр розповів, як радикально змінилася позиція України на міжнародній арені з моменту початку повномасштабного вторгнення. «У цій війні помре росія як ідея агресії та поневолення», — висловився пан Дмитро.

Студенти

«Україна перевинайшла дипломатію», — ця фраза стала поширеною серед відомих дипломатів світу. Усі вони вірять у силу України та наших збройних сил!

Також на зустрічі були присутні Посли Японії, Литви, Південно-Африканської Республіки, Іспанії, Словаччини, Азербайджану, Індонезії, Вʼєтнаму, Кіпру, Лівії, Бразилії, Пакистану, Тимчасово повірені в справах Ватикану, Франції, Молдови, Іраку, Алжиру, Австрії, Чорногорії, Палестини, а також Голова офісу Європи та інші поважні гості.

Поважні гості

Навіть незважаючи на сигнал повітряної тривоги, зустріч продовжилася в укритті. Студенти мали чудову можливість поставити запитання Міністрові та отримати цікаві та вичерпні відповіді.

Продовження зустрічі

Пан Дмитро закінчив зустріч такими словами: «Мрійте великими ідеями, а не великими посадами!»

Дякуємо всім за участь! Працюємо разом заради нашої спільної перемоги!