Зустріч випускників Школи молодого українського дипломата із Геннадієм Надоленком

Учасники

2 квітня 2024 року випускники Школи молодого українського дипломата Навчально-наукового інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка відвідали Дипломатичну академію України імені Геннадія Удовенка при МЗС та отримали унікальну можливість поспілкуватись з Геннадієм Олексійовичем Надоленком — Директором Дипломатичної академії, Надзвичайним і Повноважним Послом!

У ході зустрічі пан Посол розповів про роботу Дипломатичної академії, як професійного освітнього закладу післядипломної освіти для поглиблення знань, удосконалення навичок та розвитку компетентностей у сфері міжнародних відносин, зовнішньої політики, дипломатії та іноземних мов для працівників дипломатичної служби та державних службовців-фахівців у сфері міжнародних відносин.

Посол

Зокрема, у Дипломатичній академії діють такі Центри:

  • мовної підготовки;

  • професійної підготовки;

  • інформаційний центр.

«Дипломат сьогодні — це «універсальний солдат», який повинен вміти і знати все: від віршів Шевченка до молекулярної фізики. Сучасний дипломат має володіти знаннями декількох іноземних мов, а також сфер протоколу, етикету, країнознавства, релігії, історії, географії, політики, технологій».

Учасники

У відповідь на виклики сьогодення Дипломатична академія активно організувує заходи та події, спрямовані на інформування світової спільноти про поточну ситуацію в Україні, зокрема, застосовуючи інструменти публічної дипломатії.

Молодим людям було надзвичайно цікаво дізнатись про історію будівлі, в якій розташована Дипломатична академія, а також про її засновника - відомого українського дипломата Геннадія Йосиповича Удовенка. Звичайно, принцип пана Посла: «Професіоналізм. Порядність. Патріотизм» стане кредом кожного з учасників зустрічі!

Посол

На запрошення колективу ДАУ випускники Школи дипломата отримали можливість ознайомитись з бібліотекою Дипломатичної академії, каплицею та залою для дипломатичних прийомів. Щиро дякуємо за цікаву екскурсію!

Школа молодого українського дипломата висловлює щиру вдячність Його Високоповажності Геннадію Олексійовичу Надоленко за зустріч, спілкування, поради та можливість відвідати Дипломатичну академію!

Учасники

Дякуємо колективу ДАУ за допомогу в організації візиту та чудові фото!

Щиро бажаємо успіхів, миру та перемоги!